Hulpactie voor onze verkopers!

Helaas is Straatnieuws Online nu een feit. We moesten onze distributie sluiten om onze vrijwilligers te beschermen tegen corona. Daarom komt Straatnieuws Utrecht in actie en helpt haar verkopers door de coronacrisis te komen. Hoe: Door de lancering van een donatieactie en Straatnieuws Online: deze digitale Straatnieuws.

 

Dat de krant niet wordt gedrukt is voor verkopers een regelrechte ramp. Voor zover wij weten rijst het water hen, soms tot op enkele tientjes spaargeld na, tot aan de lippen. Dat is onaanvaardbaar, dus gaan we overal donaties vandaan halen waarmee we onze verkopers toch van een inkomen kunnen voorzien.

Bovendien voelen we ons verplicht u te informeren over het wel en wee en vele dak- en thuislozen in deze crisis. In de komende tijd publiceren we dus regelmatig verhalen, foto’s en columns op onze site en Facebook.

Bij beide taken, donaties genereren en informeren, worden we bijgestaan door vele vrijwilligers die geheel belangeloos al hun talent en expertise in deze strijd gooien.

En dit is maar het begin. In de komende tijd gaan we u vragen ons te helpen om verkopers op te sporen, met wie wij het contact hebben verloren. Daartoe staat er nu een ‘meldpunt verkopers’ in onze menubalk.

Klik op deze doneerbutton om hulp mogelijk te maken. 
Kleingeld

Dit vind je misschien ook leuk...