Meteen naar de inhoud
bedros
Astrid
Kerst
Marc
Rumen
Jordi2
previous arrow
next arrow

Koop uw Straatnieuws nu direct bij Jamal

Jamal lacht altijd en is altijd vriendelijk. Hij is blij met de nieuwe vorm van Straatnieuws, want zo heeft hij weer iets om te verkopen. En hij ziet de mogelijkheden. Hij wenst iedereen fijne feestdagen en bedankt u voor de extra’s die u de verkopers toestopt in aanloop naar kerst.

Koop Straatnieuws hieronder bij hem, dan krijgt hij 2 euro van het aankoopbedrag. De fooi die u hem geeft is natuurlijk ook helemaal voor hem.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Bepaal of en met hoeveel extra u de verkoper wilt steunen. 100% van de fooi gaat gegarandeerd naar de verkoper!
 • € 0,00

4 reacties op “Koop uw Straatnieuws nu direct bij Jamal”

 1. Heb afgelopen zaterdag de QR code gefotografeerd bij de straatnieuws verkoper in Mijdrecht en contant 3 euro aan hem betaald, maar hoe nu verder om digitaal de krant te kunnen lezen?

  1. Sander van der Meijs,

   Beste Maria,
   De QR code kun je scannen. Dat gaat meestal met de foto-app. Daarbij moet je niet fotograferen, maar hem laten lezen. Zodra er een icoontje met een qr-code verschijnt kun je daar op klikken en dan kun je verder naar een website. Daar kun je digitaal betalen, waarna je een link krijgt van Straatnieuws.
   Ik denk dat de verkoper jou ook verkeerd heeft begrepen.
   Maar stuur een mail naar distributie@straatnieuws.nl en we sturen je de link toe.

 2. Eindelijk gelukt, mijn eerste digitale krant gekocht. Papier is leuker. Maar zoals je me zei, dit is de vooruitgang. Succes Jamal!

Reacties zijn gesloten.