Mirjam Sterk nieuwe voorzitter Straatnieuws

Persbericht                                          Utrecht, 27 mei 2016

Mirjam Sterk nieuwe voorzitter Straatnieuws.
Mirjam Sterk treedt op 28 mei aan als de nieuwe voorzitter van de Stichting Straatnieuws Utrecht (SSU). Zij volgt daarmee Broos Schnetz op. Sterk was eerder onder meer Tweede Kamerlid voor het CDA en is nu directeur van MEE NL.

Na bijna vier jaar sluit Schnetz het hoofdstuk Straatnieuws. In de komende editie van Straatnieuws (nr 9, op 10 juni) verschijnt een uitgebreid interview met Broos waarin hij terugblikt op een roerige tijd bij de oudste Straatkrant van Nederland. Broos vindt het tijd voor nieuw bloed, nieuwe dynamiek en nieuwe talenten. Hij is erg blij dat er een goede vervanging gekomen is met de komst van Mirjam Sterk.

Mirjam Sterk was 10 jaar CDA lid van de Tweede Kamer als woordvoerder op thema’s als integratie, migratie en de Sociale Zekerheid. Na de Kamerperiode werd zij Ambassadeur aanpak Jeugdwerkloosheid en werkte zij als programmamaker en presentator voor de IKON.

Mirjam Sterk wil graag aan Straatnieuws bijdragen omdat het een hart heeft voor mensen die anders op straat worden voorbijgelopen, en ze zichtbaar maakt. Maar ook het behouden waard omdat het bewezen heeft, in staat te zijn de spotlight op zich te richten door zelf wereldnieuws te zijn door het te maken.

  • Straatnieuws Utrecht - De daklozenkrant van Utrecht
     
    JA ik doneer graag aan Straatnieuws!

     

#